HTML

Lajka blog

Hogy miről is szól? Erről is, arról is... Attól függ, hogy éppen mit sikerül összehozni. :D

Friss topikok

  • ildsisy: Drága Lajka! Karácsony és év vége jön. Szeretnék nagyon Boldog karácsonyt és Boldog, Boldogabb, Új... (2010.12.22. 08:15) Itthon
  • Lajka: @Jenyő: Kedves Jenyő! Mi vaaaan??? (2010.10.31. 10:37) A legdrágább gyros
  • ildsisy: Szia, kedves Lajka! Október van, mi újság veled? Hogy vagy? Meggyógyultál? Voltál otthon, Siófokon... (2010.10.03. 14:29) Kérdés, de őszintén!
  • Eyre (törölt): Mondjuk ha ráolvasás segítene ,mondjuk ha rád olvasok ? Talán javulna az állapotod ? Na nézzél val... (2010.09.04. 08:54) És most így telik az ősz...olyan osztrákosan
  • Eyre (törölt): Köszöntelek örömmel ,már ha tudlak ,mivel itt nem hó hanem eső esik de dögivel ,és az ember olyan ... (2010.08.31. 19:51) Így telt a nyár...olyan osztrákosan

Linkblog

Címe sincs post

2009.09.15. 13:38 Lajka

Üdvözlet Mindenkinek!

 

Azt hiszem most már végre eljött a napja annak, hogy elmeséljem, hogy miért is tűntem el lassan egy hónapja.

Augusztus 18-án távoztam a „Teca-boltból”, azaz a Suzuki szalonból, mivel nem ment az értékesítés. Persze, hogy nem ment, mivel 2 új autóból, és 2 használt roncsból nem lehet olyan számokat produkálni, amit a főnök látni szeretett volna. Úgy érzem ez nem az én hibám. Egyébként már éreztem jó pár héttel előtte, hogy a napjaim meg vannak számlálva, és igazából tojtam az egészre. Amikor egy cég olyan mélyre süllyedt, hogy 1 millió Ft-os likviditási gondjai vannak, akkor ott bizony már nincs sok mindenről beszélni… De nem akarok ennyire negatív reklámot terjeszteni, Siófokon a Suzuki szerviz részleg továbbra is teljes erőbedobással működik.

Szóval 2 év után ennyi volt véglegesen a Suzuki számomra. Nem estem kétségbe, hisz’ számítottam erre a fordulatra, és most sem bánom túlzottan, hogy így alakult a helyzet.

Jelenleg Ákos barátomnál vagyok a kikötőben - ami minden időm és energiám lefoglalja -, és a Talizmán nevű hajójukon segédkezem, szórólapot osztogatok, pénztárt kezelek, stb… mikor mire van szükség. Természetesen ez nem életcél, és nem is éves állás, de egy jó pénzkereseti lehetőség egyelőre.

Szeptember 1-jétől megkezdődött a suli is. De valahogy nincs kedvem folytatni…lassan itt a vizsga a nyakamon (február), de még mindig nem úgy megy a számvitel műfaja, ahogy az kéne. Ez mondjuk kifejezetten elkeserít. Ami talán az egészben egy kicsit vígasztal, az az, hogy a többiek sem értik túlzottan, sőt valaki még annyit sem fogott fel az egészből, mint én. :)

 

Ezúton szeretnék gratulálni legjobb barátnőmnek PSZ-nek, aki megkapta a közgazdász diplomáját, és ma már nem a Corvinus padjai között csücsül. Hogy a szerelme nem ismer határokat azt az is bizonyítja, hogy a „szüleivel ellenszegülve” kiköltözik a párjához Finnországba, és friss-diplomásként megpróbál ott elhelyezkedni. Mi barátok pedig szépen itthon maradunk. :( Nagyon hiányozni fog… Emlékszem, hogy fiatalabb korunkban hányszor mentünk el „pasizni”, a Beach Housera, Sohoba, a ságvári falunapra vagy sportnapra, hányszor beszélgettünk át egész délutánokat, estéket, berúgtunk majd józanodtunk, mennyit vigasztaltuk egymást, milyen jó volt a közös strandolás, mennyit viccelődtünk, órákon keresztül ping-pongoztunk, kosaraztunk, tollaslabdáztunk, csendben egymás mellett olvastunk vagy tanultunk, kutyát sétáltattunk, shoppingoltunk stb… ami pedig a legfontosabb: a 13 év ismeretség alatt egyszer sem vesztünk össze! Hiányozni fogsz PSZ, de felnőttünk… Viszont tudom, hogy nem feledjük egymást, és bármikor számíthatok rád, és te is rám!

 

Más: a fényképeket még mindig nem töltöttem fel, ezért ezek a sztorik még mindig hiányoznak, de ennek is eljön egyszer az ideje.

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lajka.blog.hu/api/trackback/id/tr451383530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tanillati (törölt) 2009.09.15. 16:43:21

Üdvözöllek.Jó hogy ujjra itt vagy,majd a vizsga is meglesz csöppet se félj.

szanc 2009.09.18. 17:41:42

Köszi a megszólítást! Nagyon jól esett:) Remélem nekem is sikerül majd újraélszteni a blogomat... Pussz

tanillati (törölt) 2009.09.21. 16:32:40

Meg van már az a rév?Szóval ez a Teca..Jó ,jó néktek van közös bocs a kontárkodásért.

Lajka 2009.09.21. 18:52:25

@szanc: Azért ne csak a tájat oszd meg velünk majd! ;)

Lajka 2009.09.21. 18:53:57

@tanillati: Teca-bolt = Suzuki szalon
A Teca név pedig csak a becenevem! :)

tanillati (törölt) 2009.09.21. 21:13:16

Vettem ,rég vettem ,de még keverem.Nem jobb így?Olyan aranyosak vagytok,nagyon örülök hogy ujjra múkodol.(MÚkodj,múkodj)Tudod a Geller.
süti beállítások módosítása