HTML

Lajka blog

Hogy miről is szól? Erről is, arról is... Attól függ, hogy éppen mit sikerül összehozni. :D

Friss topikok

  • ildsisy: Drága Lajka! Karácsony és év vége jön. Szeretnék nagyon Boldog karácsonyt és Boldog, Boldogabb, Új... (2010.12.22. 08:15) Itthon
  • Lajka: @Jenyő: Kedves Jenyő! Mi vaaaan??? (2010.10.31. 10:37) A legdrágább gyros
  • ildsisy: Szia, kedves Lajka! Október van, mi újság veled? Hogy vagy? Meggyógyultál? Voltál otthon, Siófokon... (2010.10.03. 14:29) Kérdés, de őszintén!
  • Eyre (törölt): Mondjuk ha ráolvasás segítene ,mondjuk ha rád olvasok ? Talán javulna az állapotod ? Na nézzél val... (2010.09.04. 08:54) És most így telik az ősz...olyan osztrákosan
  • Eyre (törölt): Köszöntelek örömmel ,már ha tudlak ,mivel itt nem hó hanem eső esik de dögivel ,és az ember olyan ... (2010.08.31. 19:51) Így telt a nyár...olyan osztrákosan

Linkblog

Ez már sok

2009.06.17. 08:21 Lajka

Tegnap a híradót nézve teljesen felháborodtam.

A hír arról szólt, hogy az egész országban figyelik a parlagfűirtást, és aki nem irtja ki a saját portáján, ahhoz házhoz mennek és kemény pénzért levágják, majd még jól meg is bírságolják. A kertbe simán bemehetnek, anélkül, hogy a tulajdonos otthon lenne, vagy éppen bármilyen határozatot lobogtatnának a kezükben.

Kérdem én; milyen jogon lépnek az én telkemre? Miért nincs legalább egy határozat náluk? Miért nem figyelmeztetnek először, hogy irtsam ki a parlagot, ha pedig nem teszem, akkor büntessenek!?

Én megértem azt, aki allergiás, de könyörgöm, ahhoz határozat kell, hogy bejussanak egy olyan udvarba ahol minimum két tucat kutya éhen és szomjan hal, az egyik kutyából hiányzik egy darab, közben a húsából legyek és férgek táplálkoznak, két disznó a halálán van??? Ráadásul a rendőr sem mehet be. Ha esetleg egy állatvédő vagy állatbarát be merne menni a portára az ebeknek inni adni elkobzási-végzéssel a kezében, amit nem vett a tulaj át, mert nincs otthon, akkor az állatkínzó még fel is jelentheti.

A törvényalkotókat és azokat az embereket, akik ilyen rendeleteket hoznak valami jóképességű szívlapáttal hátba kéne vágni úgy, hogy pár csigolyája törjön. Elnézést, hogy ilyen aggresszív hangvételű a posztom, de azt hiszem egy tehetetlen állat előrébbvaló, mint pár gaz, amitől négy ember tüsszent kettőt.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lajka.blog.hu/api/trackback/id/tr111190283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sárkányszív (törölt) 2009.06.29. 09:13:32

Helló ,egyet értek mindenben veled.
süti beállítások módosítása